instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Jortsen är tillbaka – så stylar du sommarens skönaste shorts!

Av: Metro Mode

Jortsen har gjort en comeback i modevärlden och för dig som älskar komfort kan vi starkt rekommendera att investera i ett par. Så här stylar du de trendiga shortsen!

Foto: Instagram @shreeve_style

Subtilt retro, bekväma och trendiga – jortsen har synts på flera stora modehus visningar på senare tid – från Gucci till Max Mara och Louis Vuitton. Vi visar dig hur du stylar dessa jeansshorts i modell längre 2022.

Så stylar du jorts 2022

När det gäller styling av jorts så rekommenderar många stilexperter att balansera ut byxorna med en tajt topp – varför inte ett ribbstickat linne, som är en av årets största trender? Även en t-shirt av en något tajtare modell fungerar fint.

En avslappnad skjorta är också ett bra val. Prova att kombinera jortsen med en linneskjorta, antingen nedstoppad i byxorna eller knuten framtill. Avsluta looken med ett par trendiga sandaler för att ytterligare betona outfitens samtida intryck.

Källa: Vogue

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår