instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Klassiskt och elegant – Sno stilen av Victoria Beckham

Av:

Gång på gång syns hon i stilsäkra outfits och de stora svarta solglasögonen har blivit hennes signum, vi pratar självklart om Victoria Beckham. Hon är modeikonen och designern som vi gärna hade bytt garderob med. Nedan ger vi dig tipsen på hur du fixar hennes stil!

 Foto: Rex Features

Victoria Beckham är modeikonen och designern som klär sig klassiskt och elegant oavsett tillfälle. Vi älskar hur hon ofta använder sig av enkla plagg som hon sedan sätter ihop till trendiga outfits med hjälp av smycken och accessoarer. Victoria ses ofta i matchade kostymset, vilket ger henne en självsäker look och får henne att se ut som en riktig bosslady. Att matcha svart med svart är något som hon ofta gör, till detta adderar hon smycken och sätter färg på läpparna. Förutom svart så håller sig Victoria Beckham ofta till neutrala färger men hon är inte heller rädd för att testa sig på färgstarkare kreationer. Tycker du också att Victoria Beckham är en sann modeinspiratör, sno stilen nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår