instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Långlivat mode! 18 plagg vi vill bära både nu och i vår

Av: Metro Mode

Trender har blivit mindre viktiga under 2020 när vi tillbringat större delen av tiden hemma. Men det finns ändå möjlighet att bära snygga plagg som både passar att bära hemma nu i vinter och ute under våren – vi har listat 18 sådana favoriter!

Foto: @lozvassallo

Är du lika trött som vi på att tillbringa dagarna i leggings, hoodie och sneakers och mest se andra människor när man går ut på en pliktskyldig lunchpromenad? Tittar du också drömmande på kavajerna i din garderob och undrar stilla när ni kommer att mötas igen? Nej, att jobba hemifrån i kavaj händer liksom inte (ja, vi har testat. En gång.).

Om du är lika sugen som vi på att få lite ny inspiration, men inte vill investera i mängder av mjukiskläder som du antagligen inte kommer använda lika mycket när allt är “som vanligt” igen, så har vi listat 18 plagg som vi vill bära både hemma nu och bland folk när vi (förhoppningsvis) får vara det i vår.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår