instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Spana in vårens kaxiga leopardtrend – 30 fina köp

Av: Metro Mode

Mob wife-trenden är bara en av många anledningar till att leopardmönstrat är hetare än någonsin. Här listar vi säsongens snyggaste köp att uppdatera din garderob med!

Foto: Instagram @ginemargrethe/@emilisindlev

Från Wales Bonners trendiga Adidas Sambas till Michael Kors hyllade vårkollektion – modeskaparna har tydligt signalerat att leopardmönstrat är helrätt just nu. Lägg till den växande Mob wife-estetiken och du har ett recept på en av säsongens i särklass största trender!

Foto: Instagram @lenafarl

Så stylar du leopardmönstrat 2024

Hur bär vi då leopardmönstrat 2024?

Gör som it-tjejerna och omfamna trenden med en klänning, kjol, blus eller kappa – prova att styla en leopardmönstrad kjol med en vit blus och klackar à la Alexa Chung, eller komplettera en leopardmönstrad klänning med några väl valda accessoarer. Om du behöver ett extra lager kan vi rekommendera en svart kavaj för en sofistikerad touch.

På tar om svart är detta för övrigt en klassisk färg som fungerar fint med leopardmönstrat. Var inte heller rädd för att prova andra färger och material såsom vitt, rött, denim och guld.

Foto: Instagram @emilisindlev

Fortfarande osäker på om leopardmönstrat är något på dig? En scarf, keps eller väska i detta trendiga mönster är ett smart val som bidrar till att uppdatera otaliga outfits denna säsong.

Nedan hittar du våra utvalda favoriter i leopardmönstrat!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår