instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Lindex släpper kollektion i samarbete med Elsa Billgren och Sofia Wood

Av: Metro Mode

Denna vår presenterar Lindex sin nya Extended kollektion tillsammans med inspiratörerna Elsa Billgren och Sofia Wood. Ett samarbete där Lindex, Elsa och Sofia presenterar krispiga sommarplagg av genuina material med en exklusiv poetisk känsla.

Foto: Lindex

Den minimalistiskt romantiska kollektionen med sin mjuka färgpalett tar en till varma sommardagar. De feminina, luftiga silhuetterna med det vackra blommönstret inspirerat av oljemålningar och dess penseldrag skapar en konstnärlig och poetisk känsla. I kollektionen finns bland annat en smickrande klänning med knappdetaljer och en blus med tillhörande kjol i elegant hålbroderi. En böljande kaftan med snörningsdetaljer blir perfekt till vår och sommar och även linnekostymen med rena detaljer. Med sina genuina material är kollektionen framtagen med hållbarhet i åtanke.

Extended kollektionen curated by Elsa och Sofia består av 13 plagg och 4 accessoarer och kommer säljas på Lindex.com och i utvalda butiker från april. Spana in kollektionen nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår