Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

Snart löning! 13 lyxiga (och prisvärda) köp som finns ute just nu

Ett hett tips för att öka ditt sparande är att lägga undan en del av lönen så fort du har betalat räkningarna, och alltså inte vänta med att spara till slutet av månaden då du kanske “råkat” bränna allt. Men när vi väl gjort det unnar vi oss gärna något kul! Vi har valt ut 13 härliga prylar som lyxar till din vardag. 

Det bästa med att lönen kommer, förutom att direkt kunna betala hyran och andra räkningar (eller är det bara vi som älskar den känslan?), är att återigen ha möjligheten att unna sig sådant som man kollat på ett tag. Här nedanför har vi listat 13 saker som vi haft ögonen på den senaste tiden. Är det nu du slår till?

Läs också: 13 enkla tips på hur du får lönen att räcka längre

Ansiktsolja C.E.O. Glow - Sunday Riley KÖP

Ansiktsolja C.E.O. Glow - Sunday Riley

Här på redaktionen har vi fallit pladask för Sunday Rileys härliga produkter; förutom att de är riktigt snygga i badrumsskåpet får de också huden att kännas helt fantastisk!

Just nu gillar vi C.E.O.-serien, med C-vitamin som ger både lyster och glow, lite extra mycket.

Pris: 499 kronor.

KÖP

Nästa bild
Marmorbricka - H&M Home KÖP

Marmorbricka - H&M Home

Föredrar du också när det är ordning och reda och var sak är på sin plats? Genom att samla dina smycken på en bricka eller ett fat ser det genast mer städat och snyggt ut. Se bara till att inte ställa något som är fuktigt eller som kladdar på marmorskivan!

Pris: 249 kronor.

KÖP

Nästa bild
Jeans - Arket KÖP

Jeans - Arket

Jeansen vi drömmer om just nu kommer från Arket, som med sina klassiska modeller, snitt och färger kommer att vara garderobsfavoriter i många år framöver. Den här säsongen är vi dessutom extra sugna på den croppade varianten.

Pris: 699 kronor.

KÖP

Nästa bild
Silverörhängen - Glitter KÖP

Silverörhängen - Glitter

För tillfället är vi extra inne på smycken med hamrad yta, och även hoops – så vad passar bättre än att kombinera de två?

Pris: 299 kronor.

KÖP

Nästa bild
Skjortjacka - Gina Tricot KÖP

Skjortjacka - Gina Tricot

Shacket, overshirt, skjortjacka – vårens populäraste plagg har många namn. Den här prickar både in säsongens trendnyans beige och passar med precis allt.

Pris: 499 kronor.

KÖP

Nästa bild
Scarf - NA-KD KÖP

Scarf - NA-KD

Vissa saker faller man bara pladask för utan att veta varför, som den här scarfen i satin. Lyfter vilken våroutfit som helst!

Pris: 179 kronor. 

KÖP

Nästa bild
Silverring - Sophie by Sophie KÖP

Silverring - Sophie by Sophie

Just nu älskar vi knuten. Vi drömmer om Engelberts variant (ca 11 300 kr) men denna klassiska silverring från Sophie by Sophie passar vår plånbok bättre!

Pris: 1 190 kronor.

KÖP

Nästa bild
Blazer - Gina Tricot KÖP

Blazer - Gina Tricot

Trots det senaste snö-bakslaget är våren snart här, och då vill vi också att det ska synas i vår garderob. Den här rutiga blazern matchar vi helst med raka mörka jeans och vassa boots.

Pris: 749 kronor.

KÖP

Nästa bild
Bänk med rottingsits - H&M Home KÖP

Bänk med rottingsits - H&M Home

Dags att uppdatera hemmet lite inför den kommande säsongen? Vi älskar den här bänken med rottingsits som ger rummet en ny look, samtidigt som den inte tar upp alltför mycket yta om ditt hem är lika trångt som våra.

Pris: 1 499 kronor.

KÖP

Nästa bild
Showerfoam - Rituals KÖP

Showerfoam - Rituals

Ett superenkelt sätt att lyxa till din vardag är att unna dig en duschkräm med underbar doft, och ännu lyxigare känns det om du satsar på en variant i form av ett skum.

Pris: 95 kronor.

KÖP

Nästa bild
Halsband - Drakenberg Sjölin KÖP

Halsband - Drakenberg Sjölin

De här halsbandet i sterlingsilver har ett hänge i form av två rundade plattor. Lyfter vilken outfit som helst och passar till alla stilar.

Pris: 1 290 kronor.

KÖP

Nästa bild
Sneakers - NA-KD KÖP

Sneakers - NA-KD

Ett säkert vårtecken är nya, fräscha sneakers, och vi väljer gärna ett par som både är chunky och i ljusa toner.

Pris: 499 kronor.

KÖP

Nästa bild
Vas - Arket KÖP

Vas - Arket

Nu när vi längtar efter att omfamna våren tar vi gärna och smyckar våra hemmed kvistar eller färska blommor! Detta ären vacker handgjord vas i återvunnet glas, designad av Urban Nature Culture.

Pris: 250 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!