instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Lyft din hemmalook! 29 mysiga, snygga och sköna plagg att bära hemma (eller lägga under granen)

Av: Cecilia Persson

I december och inte minst under mellandagarna ser vi fram emot många mysiga och sköna stunder i hemmets lugna vrå. Oavsett om du bor själv eller med familj eller partner är det alltid härligt att känna sig både bekväm och fin i plaggen man bär under kvällar, nätter och kanske till och med dagarna. Därför har vi valt ut 29 härliga plagg i olika stilar – det finns något för alla i bildspelet här nedanför! 

Foto: Gina Tricot

Mysiga hoodies, sköna satinshorts eller en härlig kimono eller morgonrock i satin att svepa omkring sig på morgonen – oavsett vad du helst bär när du är hemma bör det vara något du känner dig bekväm i. Visst kan exets gamla urtvättade t-shirt vara det skönaste du någonsin ägt, men kanske är det härligt att i alla fall komplettera sovplaggssamlingen med något nytt?

Och om du ska ge bort en julklapp eller två till partnern, mamma, dottern, systern eller vännen – varför inte satsa på ett härligt set? Här nedanför var vi valt ut 29 fina plagg i olika prisklasser och stilar.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår