Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Det har stormat en del kring HM den senaste veckan på grund av deras produktbild där

Mode

Mamman till pojken från H&M-reklamen: ”Det är en onödig konflikt”

Det har stormat en del kring H&M den senaste veckan på grund av deras produktbild där en mörkhyad pojke bar en tröja med texten ”Coolest monkey in the jungle”. Människor rasade på sociala medier och artisten The Weekend gick ut med att han nu tänkte bojkotta fortsatt samarbete med företaget. Nu kommenterar pojkens mamma reaktionerna. 

Foto: H&M & Facebook

Många har blivit både chockade och upprörda av H&M’s produktbild och företaget har i dagarna gått ut med en ursäkt. Pojkens mamma, som nu har kommenterat händelsen, upplever dock att allting har förstorats upp och överdrivits. Hon skriver i en konversation på sociala medier att hon tycker att konflikten är onödig och att hon själv varit med hela tiden under fotograferingen för H&M.

En konversation hon hade över sociala medier har kopierats och delats på Instagram. Där skriver hon bland annat:

”Jag är mamman och det här är en av hundratals olika outfits min son modellerade…. sluta ropa varg hela tiden, det är en onödig konflikt.”

Hon skriver att hon har varit med vid alla fotograferingar och att hon inte ser problemet. När hon ifrågasätts av kritiker svarar hon:

”Jag förstår verkligen inte, men inte för att jag väljer att inte förstå utan för att det är mitt sätt att tänka, förlåt.”

Det är många som inte köper hennes förklaring och hävdar att hon endast säger så för att hon fått betalt av H&M. Hon får nu många arga kommentarer riktade mot sig på sin Instagram.

Källa: Café

  • Läs mer:
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind