Mode

Mamman till pojken från H&M-reklamen: “Det är en onödig konflikt”

Det har stormat en del kring H&M den senaste veckan på grund av deras produktbild där en mörkhyad pojke bar en tröja med texten “Coolest monkey in the jungle”. Människor rasade på sociala medier och artisten The Weekend gick ut med att han nu tänkte bojkotta fortsatt samarbete med företaget. Nu kommenterar pojkens mamma reaktionerna. 

Foto: H&M & Facebook

Många har blivit både chockade och upprörda av H&M’s produktbild och företaget har i dagarna gått ut med en ursäkt. Pojkens mamma, som nu har kommenterat händelsen, upplever dock att allting har förstorats upp och överdrivits. Hon skriver i en konversation på sociala medier att hon tycker att konflikten är onödig och att hon själv varit med hela tiden under fotograferingen för H&M.

En konversation hon hade över sociala medier har kopierats och delats på Instagram. Där skriver hon bland annat:

”Jag är mamman och det här är en av hundratals olika outfits min son modellerade…. sluta ropa varg hela tiden, det är en onödig konflikt.”

Hon skriver att hon har varit med vid alla fotograferingar och att hon inte ser problemet. När hon ifrågasätts av kritiker svarar hon:

”Jag förstår verkligen inte, men inte för att jag väljer att inte förstå utan för att det är mitt sätt att tänka, förlåt.”

Det är många som inte köper hennes förklaring och hävdar att hon endast säger så för att hon fått betalt av H&M. Hon får nu många arga kommentarer riktade mot sig på sin Instagram.

Källa: Café

  • Läs mer:

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!