Mode

Mango och Victoria Beckham lanserar sommarkollektion

Denna månad lanserar Mango sitt kanske mest spännande designersamarbete hittills: en kollektion signerad Victoria Beckham. Här är allt vi vet om den kommande kollektionen!

Foto: Mango x Victoria Beckham

Har du alltid drömt om att äga ett plagg designat av Victoria Beckham? Nu kan drömmen bli sann. Denna månad lanserar den före detta Spice Girls-medlemmen nämligen en kollektion tillsammans med Mango!

Foto: Mango x Victoria Beckham

Oklanderlig stil möter samtida design

Victoria Beckham är den senaste i raden av namnkunniga modeprofiler som Mango har kollaborerat med: bland tidigare samarbetspartners märks Boglioli, Camille Charrière, och Simon Miller.

Mango tycks med andra ord ha en talang för att välja intressanta samarbeten – något som enligt dem grundar sig i värderingar:

“Vi försöker alltid välja märken eller talanger som vi beundrar och som representerar värderingar som liknar våra”, säger Mango enligt WWD. “Vi älskar [Beckhams] signaturstil och hur hon har lyckats skapa sin egen plats i modeindustrin. Det här samarbetet återspeglar hennes oklanderliga stil, och Mangos samtida design.”

Foto: Mango x Victoria Beckham

“Har alltid lekt med feminint och maskulint”

Enligt Beckham själv var syftet med samarbetet att skapa en “medveten, modern garderob som är perfekt för sommaren” med en “nedtonad, väldigt fokuserad och avslappnad” palett.

Kollektionen innehåller allt från stickade plagg till handväskor, accessoarer och skor. Beckhams favoriter ur kollektionen innefattar dess slipklänningar och skräddade plagg – något som tycks sammanfatta hennes personliga stil:

“Jag har alltid lekt med både det feminina och det maskulina, och vill erbjuda en ledig damgarderob som är mångsidig och användbar”, säger hon.

Prismässigt kommer produkterna hamna något högre än det som är typiskt för Mango – något som enligt kedjan “reflekterar tygernas höga kvalitet och detaljer”. Samtidigt kan Beckhams fans förvänta sig betydligt snällare priser än hennes övriga produkter håller (eller vad sägs om cirka 1 500 kronor för en t-shirt med texten “My dad had a Rolls-Royce”?).

Kollektionen lanseras online och i utvalda butiker den 23 april 2024.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!