instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Metro Mode-Matildas julklappsfavoriter: “Mjuka paket går alltid hem!”

Av:

På min önskelista i jul står jumpsuits, stickade tröjor och inredningsdetaljer. I modevärlden gäller fortfarande mycket mönster – något jag mer än gärna hakar på. Noll inspiration? Få 23 julklappstips här!

Inspirationsbild: Getty

Att håraccesoarer har slagit stort i år är det ingen tvekan om och i vinter fortsätter fina detaljer pryda vårt hår. En julklapp som du dessutom köper för en billig peng är hårspännen med detaljer, perfekt till tjejkompisen eller till din syster! Stickade plagg är fortfarande en stor favorit hos mig och jag klär mig gärna i den beiga tröjan från & Other Stories, men listan kan såklart göras lång. Trodde du att mönstrade plagg var förbi? Då får du tänka om! Leopardtrenden syns nämligen på både örhängen och klänningar och passar bra som julklapp till den modemedvetna.

I hemmet vill jag hitta den lyxiga känslan och matcha min gråa sänggavel med sammetskuddar och fina satinpåslakan. Vad är inte härligare än att krypa ner i en nybäddad säng efter en lång varm dusch?

Ta en titt nedan, kanske hittar du en ny favorit! 

 

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår