instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Metro Mode-Vilmas januarifavoriter! 20 köp i skinnimitation, beige och vitt

Av:

Det nya året är i full gång och vi på Metro Mode är minst sagt taggade på allt vad det har att erbjuda. Solen har sakta börjat nå våra gator mer frekvent vilket ger oss tidiga vårkänslor. Nedan har Vilma Nordell samlat sina favoriter i januari inom mode och inredning där allt går i beiga och svarta nyanser. 

Foto: & Other Stories

Vi blickar (äntligen) mot ljusare tider vilket leder tankarna till soliga luncher och helgdagar. I vår kommer jag gå all in på beiga nyanser som lätt matchas med vitt och plagg i skinnimitation. Ett hållbart tänk finns ständigt med oss i tankarna och därför kommer jag göra en ordentlig genomgång av min garderob för att se vad jag kan återanvända, och därefter bygga upp en tidlös garderob som går att klä upp och ned många år framöver. Men visst finns det några plagg jag gärna adderar inför våren. Nedan listar jag mina 20 favoriter för både hemmet och vårens alla planer.

Läs även: “Back to business! Metro Mode-Cecilias favoriter för att kicka igång 2020”

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår