instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Metro Mode-Vilmas sommarfavoriter – 17 drömmiga köp i ljusa nyanser

Av:

I sommar går jag verkligen all in på ljusa nyanser och jordnära toner, både när det kommer till mode, inredning och skönhetsprodukter. Hoop-örhängen, stora solglasögon, chunky sneakers och detaljer i guld. Spana in 17 av mina drömköp att bära och inreda hemmet med i sommar.

Foto: TT

Den här sommaren har verkligen modet gått helt i min smak. Jag har alltid älskat att bära färger som beige, vitt och grönt – och nu när butikerna är fyllda med just de färgerna är ingen gladare än jag. Under mina kommande semesterveckor kommer jag gå all in på midiklänningar med volanger och knytning och till det matchar jag med ett par bekväma chunky sneakers och låter accessoarerna lyfta min look på ett kick. Jag kommer även investera i en brun utan-sol som håller mig solkysst även om vädret just nu inte bjuder på somriga vibbar. Se mina 17 drömmigaste köp sommaren 2019 här!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår