instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Midsommarklänningar – favoriter från budget till lyx

Av: Metro Mode

Det är bara ett par månader kvar till midsommarafton och på årets stora sommarfest vill vi självklart klä oss i härliga klänningar i vitt, pastell och blommigt. Nedan listar vi våra 50 favoriter bland sommarklänningarna i butik just nu.

Foto: By Malina

Klänningar i drömmiga pasteller är exakt det vi vill ha när vi dansar runt midsommarstången i år. Nedan har vi samlat 50 av våra favoriter – allt för att du ska hitta en klänning som passar just dig.

Blommigt, vitt och somriga färger funkar alltid bra på midsommar, liksom romantiska detaljer så som volanger och spets. Om du inte har lust att bära klänning är en jumpsuit ett hett tips.

När du väl har valt din outfit gäller det att förbereda sig för det ombytliga svenska sommarvädret. En kofta eller jacka är ett måste och ett par leggings kan visa sig vara en riktig räddare i nöden.

När det gäller skor så rimmar högklackat ofta illa med midsommar men ett par snygga espadrillos fungerar för det mesta. Annars är ett par sneakers perfekt för dans kring midsommarstången.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår