instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Mode x Världens barn: Shoppa exklusiva designerplagg för välgörenhet

Av:

Nu på lördag den 1 oktober är det dags för insamlingen Mode x Världens Barn, en popup-butik med skor och kläder från många av Sveriges mest populära varumärken och byråer där alla intäkter går till Världens Barn.

 

Foto: Unsplash

 

Mode x Världens Barn är ett projekt där varumärken och byråer i modebranschen tillsammans anordnar en utförsäljning för att samla in pengar till ett välgörande ändamål. Under nio timmar den 1 oktober kommer du som är i Stockholm att kunna fynda provkollektioner och outnyttjade lagervaror från varumärken som J Lindeberg, & Other Stories, Gant, Vans, Monki, Björn Borg, Ida Sjöstedt, Stutterheim, Ida Klamborn, Vagabond och Weekday. Du hittar hela listan över märken på eventets facebook-sida.

 

Alla som jobbar med den tillfälliga modebutiken arbetar gratis, och samtliga intäkter skänks oavkortat till förmån för Världens Barn, Radiohjälpens största årliga insamling. Mode x Världens barn startade 2011 på initiativ av Lotta Brattin, VD och grundare av kommunikationsbyrån Ibeyostudio.

 

– Det är fint att modebranschen för en dag går samman till förmån för ett gott ändamål. Att varor som i vanliga fall hamnar utanför butikernas utbud kan generera så mycket gott är fantastiskt! Min förhoppning är att fler branscher skulle göra detsamma, säger Lotta Brattin i ett pressmeddelande.

 

Mode x Världens Barn arrangeras lördagen den 1 oktober klockan 8-17 på Kammakargatan 11 (Ibeyostudio) i Stockholm.

Kontanter är okej, men betala helst med kort eller swish. Läs mer på www.varldensbarn.se.


 

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår