instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Newbie expanderar – öppnar i 10 länder

Av: Metro Mode

Med många dedikerade och engagerade följare globalt har önskan varit stor att Newbie ska öppna i fler länder. I slutet av april lanserades newbie.com på tio nya marknader!

Foto: Newbie

Newbie står för en nostalgisk och tidlös stil med ett tydligt hållbarhetsfokus. Färgskalan är mjuk, mönstren handritade och plaggen är designade för att kunna ärvas av flera barn. Samtliga kollektioner är tillverkade i mer hållbara material, där all bomull är ekologisk och till största delen GOTS-certifierad. Newbie erbjuder en komplett garderob för barn 0–8 år, samt Newbie Woman och Newbie Room med inredningsdetaljer till barnrummet.

Stor efterfrågan

– Enligt vår tillväxtplan och för att tillgodose den stora efterfrågan som finns för vårt fantastiska varumärke Newbie har vi valt att lansera newbie.com i hela tio länder. E-handeln som lanserades i slutet av april är ett första steg av en större lansering, säger Claes Meldgaard, försäljningsdirektör Kappahl. De nya marknaderna med e-handel är Österrike, Belgien, Frankrike, Lettland, Litauen, Luxemburg, Nederländerna, Portugal, Slovakien och Tjeckien. Sedan tidigare finns Newbie i Sverige, Norge, Finland, Polen, England och Danmark. 

– Hittills har vi fått väldigt bra respons och fint mottagande på de nya marknaderna och många önskemål om att etablera Newbie i fler länder. Med e-handeln kan vi utveckla vår affär och digitala närvaro och vi ser en otrolig potential både på befintliga marknader och framtida, säger Claes Meldgaard.

Du hittar hela Newbies sortiment här!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår