instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Newbie släpper bröllopskollektion för vuxna och barn – och den är så fin!

Av: Metro Mode

Har du sett de fina plaggen från KappAhls varumärke för barn, Newbie, och önskat att det fanns något liknande för dig? Snart kan det faktiskt göra det! Newbie släpper nämligen en bröllopskollektion för både vuxna och barn – och vi vill ha allt. Se hela kollektionen nedan!

Foto: Newbie

Att bröllop och kärlek handlar om familj är något som Newbie verkligen har tagit fasta på i sin kommande kollektion, Newbie Dreamy Wedding, som erbjuder romantiska och vackra plagg till såväl vuxna som de allra minsta.

Kollektionen innehåller plagg för blivande brudar och tärnor samt matchande barnkläder och accessoarer för ringbärare och brudnäbbar mellan 0 och 8 år. I kollektionen, som släpps om några veckor, finns även save the date-kort, inbjudningskort och placeringskort för att bröllopet ska få ett genomgående tema.

– Vi har tittat på vackra gamla spetsar, tyger och gamla bröllopsfotografier för inspiration. Vi vill inspirera till ett nedtonat, vackert och lantligt bröllop i liten skala förde allra närmaste, säger Maja Olsbo, Creative Designer på Kids &Newbie, i ett pressmeddelande.

Med andra ord är den lantliga och romantiska stilen perfekt för er som planerar att gifta er under 2021, som sannolikt kommer att bjuda på bröllop i mindre skala än vi vanligtvis ser.

Du kan köpa kollektionen här!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår