instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Nina Sandbech x Bik Bok släpper färgstark festkollektion

Av: Metro Mode

Idag 4e lanserar Bik Bok sitt designsamarbete med modeprofilen Nina Sandbech. Resultatet är en färgstark festkollektion, en kapselkollektion bestående av tio klädesplagg, en väska och ett bälte. 

Kollektionen har hämtat inspiration från 80-talet där axelvaddar, paljetter och tights dominerar. Färgskalan är en härlig blandning av lila, turkos, rosa och orange. “Kollektionen utgår från ‘color blocking’. Den är skapad så att alla delar skall kunna mixas och matchas – både när det kommer till färgval och plaggens design. Detta är en kollektion där alla plagg kan stylas tillsammans, och anpassas för olika tillfällen – både vardag och fest. Kollektionen känns väldigt ‘me’ och jag ser fram emot att få visa upp den och använda den”, säger Nina Sandbech. 

Lanseringen av samarbetet är en viktig pusselbit i Bik Boks strategi om att nå en lite äldre och trendmedveten målgrupp genom att komplettera sitt utbud med kapselkollektioner. Du hittar hela kollektionen här!

Spana in de festliga och färgstarka plaggen nedan!

Läs även:

Arket släpper ny smyckeskollektion – återupprepar succén från 2020.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår