instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Omlottklänningar – 40 favoriter i butik nu

Av: Metro Mode

Omlottklänningen är den klassiska vår- och sommarklänningen som vi återkommer till år efter år. Här tipsar vi om hur du stylar den, samt listar 40 utvalda favoriter som går att klicka hem just nu. 

Foto: By Malina

Omlottklänningen är klänningen som aldrig går ur tiden. Lagom till den nya årstiden har vi samlat fyrtio snygga modeller i olika mönster och färger så att du kan hitta din favorit. Spana in dem – och våra stylingtips! – här nedan.

Stylingtips

Eftersom omlottklänningen är ett klassiskt plagg så passar den bra med klassiska accessoarer. Under våren och sommaren kombinerar du med fördel klänningen med sandaler, vintage solglasögon och en stråväska för en chic, fransk look.

En mer temporär look får du med sneakers och jeansjacka – vita sneakers funkar alltid bra. Du kan även bära omlottklänningen under kallare väder: prova en mysig kofta och stövlar till, eller varför inte favoritjeansen?

Här är våra favoriter just nu!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår