instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

& Other Stories nya kollektion – utsökta klänningar i begränsad upplaga

Av: Metro Mode

Den senaste Savoir-kollektionen från & Other Stories innehåller en serie vackra klänningar beströdda med blommor från handmålade arkivtryck. Här tar vi en närmare titt på den drömmiga kollektionen!

Foto: & Other Stories

Idag lanserar & Other Stories sin efterlängtade Savoir-kollektion som innehåller åtta vackra klänningar präglade av blommönster, iögonfallande silhuetter och läckra färger.

Foto: & Other Stories

Kollektionen omdefinierar klassiska element som korsetter, rosetter, volanger och broderier på ett sätt som gör dem relevanta för 2020-talet. Plaggen kompletteras av trendiga accessoarer som ger kollektionen en modern touch.

“Savoir handlar om ett ögonblick, en modefantasi. Varje kollektion blir nästan som en egen värld där kunskaperna från våra designateljéer tas till nästa nivå. Dessa oemotståndliga plagg kommer att bli en skatt i din garderob i många år framöver”, säger Frida Billegren, Concept Designer på & Other Stories.

Spana in nyheterna nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår