instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Stenar, snäckor och statement-örhängen – här är sommarens trendigaste smycken

Av: Metro Mode

Vad kan göra en härlig sommardag ännu härligare? Lite snygga smycken, såklart! Sätt pricken över i:et på din somriga outfit med hjälp av några av sommarens trendigaste smycken.

Foto: Instagram @hoskelsa

Om vi bara lämnar våren bakom oss ett tag och blickar fram mot sommaren så kan vi se en hel del trender smyga sig in på smyckesmarknaden. I sommar ser vi inte bara fram emot att bära eleganta smycken som snäckor och pärlor – vi längtar också efter att addera stora, uttrycksfulla statement-örhängen till våra outfits. Smyckestrenderna inför sommaren är allt annat än tråkiga och du kan med fördel maxa din somriga look med smycken från topp till tå – oavsett om du bär bikini på en strand eller en vardagsoutfit på jobbet. Här hittar du de allra hetaste trenderna inom smycken för dig att investera i inför sommaren!

Snäckdekorerade smycken

Sätt på dig ett smycke dekorerat med snäckor och du är hemma i sommar! För är det något som är somrigt så är det väl ändå snäckor. Det är dessutom galet snyggt – oavsett kläder och väder.

Pärlörhängen

Ett pärlörhänge utstrålar inte bara lyx och elegans, det är också 100 procent trendsäkert.

Statement-örhängen

Är du ute efter det där som gör det lilla extra med din outfit är ett riktigt statement-örhänge ett säkert kort. Ett par örhängen som sticker ut i någon härlig färg eller form passar bra till alla tillfällen och är kanske det bästa att addera en dag då du känner att du behöver en extra skjuts.

Läs även:

Chunky ringar – årets trendigaste accessoar.

Sommarens trendigaste smycke – kedjehalsbandet.

Snäckor, pärlor och berlocker – vi listar säsongens finaste fotlänkar.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår