instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Vi listar sommarens snyggaste skor – 32 drömköp!

Av: Metro Mode

Bekvämt och färgstarkt. Nu är det dags att gå in sommaren på riktigt. Varje säsong trillar det in nya modeller, men även gamla favoriter håller sig kvar. Vi listar skorna du ska satsa på i sommar.

Foto: Instagram @leoniehanne

Den här säsongen jublar våra fossingar över de rådande skotrenderna som florerar. Vare sig det är ett par sandaler, en klassisk ballerinasko eller nykomlingen mulen så kan vi garantera bekvämlighet. Här listar vi våra tre favoritstilar:

 

1. Blockklacken, är lika bekväm som den är snygg. Glöm allt vad stiletter och pumps heter och låt dig istället inspireras av mormors skogarderob. Med klossklacken orkar du dansa hela natten och gå hem på morgonkvisten utan varken skavsår eller en bortdomnad fot.

 

2. En annan bekväm kollega är den trendiga midheel-skon. Med den låga klacken orkar du ta dig långa avstånd under flera timmar. Du behöver inte känna oro över hur länge fötterna ska orka och att gå direkt från jobbet till klubben har aldrig varit så enkelt som det är nu.

 

3. Hos flera stora modehus såsom franska Céline och brittiska Stella McCartney ser vi helst att skon håller sig fast med hjälp av remmar. De traditionella ”slingbacksen” som Gabrielle Chanel introducerade 1957 är hetare än någonsin. Just nu svämmar kedjorna över med fina budgetalternativ. Matcha skorna med slitna jeans, långklänning eller bara ben – den här sommaren finns inga gränser.

Se våra tips nedan!

  

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår