instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Snygga ribbade klänningar att möta våren i

Av: Metro Mode

Den ribbstickade klänningen är svårslagen när det kommer till komfort och stil – och som en extra bonus går det utmärkt att styla detta mångsidiga plagg efter vårens skiftande väderlek. Här delar vi med oss av våra bästa stylingtips för ribbade klänningar, samt de snyggaste modellerna som går att klicka hem just nu!

Foto: Instagram @nicolefalciani

Den ribbade klänningen är ett riktigt favoritplagg i garderoben som går att anpassa till de flesta väderlekar. Så här stylar vi den i vår!

Stilguide: Ribbad klänning

Vid kallt väder stylar vi gärna en ribbad klänning med höga stövlar och snygga örhängen. Toppa med en varm jacka – varför inte prova en snygg kappa? – och en stilren scarf.

När vädret tillåter byter du med fördel ut kappan mot en lättare vårjacka eller kavaj. Stövlarna kan du byta du ut mot ankelboots eller, om vädret tillåter, ett par trendiga ballerinaskor.

När det sedan börjar bli varmt på riktigt kan du styla en tunn ribbad, ärmlös klänning med sneakers eller ett par fina sandaler.

Ribbad klänning dam 2023

Här listar vi vårens finaste ribbade klänningar – oavsett om du är ute efter en ribbad maxiklänning eller lång ribbad klänning, en svart, brun eller beige ribbad klänning, eller varför inte en ribbad klänning med knappar?

Spana in våra utvalda favoriter nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår