instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Fixa sommarens snyggaste stil i rött

Av: Metro Mode

Röda plagg är helrätt att satsa på i sommar! Nedan listar vi de 34 finaste plaggen att klicka hem för en stilsäker look.

Foto: Instagram @ginemargrethe

I sommar vill vi bära röda plagg dagarna långa – det livar verkligen upp och ökar vårt självförtroende direkt! Oavsett anledningen (magi?), ifrågasätter vi inte den positiva effekt denna färgtrend har på vårt humör (och outfits).

Rött läppstift? En klassiker. Röda skor? Ja, tack! Men när vi snubblar över en röd klänning kan vi inte låta bli att känna oss edgy och chica på samma gång.

Satsa på en helröd stil eller matcha med vitt. Kör på mönstrade, blommiga och randiga plagg för en extra trendig look! Vill du hitta snygga köp att klicka hem eller bara få lite ny inspiration? Spana in 34 olika röda plagg nedan!

Vill du ha de bästa shoppingtipsen och massor av inspiration? Då får du inte missa vårt nyhetsbrev Weekly! Börja prenumera här>

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår