instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Rosetten – så bär vi årets mest mångsidiga trend

Av: Metro Mode

Modehusens visningar under hösten och vintern 2023 talarde sitt tydliga språk: rosetten är hetare än någonsin. Vi guidar dig till hur trendsättarna bär den 2024.

Foto: Instagram @linneklund

I håret, på kläderna eller som smycken – oavsett hur du föredrar att bära rosett är denna romantiska detalj ett moderiktigt val i år.

Så bär vi rosetten 2024

Att rosetten syns överallt just nu beror till stor del på de senaste årets trender som kretsar kring en feminin, romantisk och traditionell estetik – tänk cottagecore och fjolårets balletcore.

Det kan knappast ha undgått någon att rosett-prydda accessoarer har blivit allt vanligare på sociala medier under årets gång, och hos modehus som Balmain och Aniye records spelade rosetten en nyckelroll i hösten och vinterns designer.

Foto: Instagram @haileybieber

Hur bär vi då rosetten 2024? Ett billigt och prisvärt sätt att ta dig an denna ljuva trend är att knyta en rosett runt din hårknut eller hästsvans för en härligt nostalgisk touch, à la Hailey Bieber.

Foto: Instagram @haileybieber

Om du är mer av en maximalist så behöver du dock inte hålla tillbaka: detta mode kommer i alla former och storlekar, och endast fantasin sätter gränser för hur du väljer att tolka trenden.

Foto: Instagram @makeupvincent

Jennifer Lopez var snygg i rosett på väg till Elie Saabs visning under Paris Haute Coutur Week 2024.

Foto: Instagram @chrisappleton1

Olivia Palermo bar snygg rosett i håret under Monclers visning i St Moritz förra veckan.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Metro Mode (@metromode.se)

Så vad väntar du på? Frossa i rosetter denna säsong med våra utvalda favoriter nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår