instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Så fixar du franska vinterstilen! Stilsäkra plagg att haffa i butik

Av: Cassandra Brunstedt

Jordnära plagg i dova nyanser med inslag av färg, en chic basker och stilsäker kappa hjälper dig att sno den franska vinterstilen på ett kick. Pimpa din franska vinterlook med rutiga plagg och glöm inte de röda läpparna! 

Plagg som fixar den franska stilen:

Dressade kappor 

Vinterns IT-plagg nummer ett är den dressade kappan. Den får gärna vara lång och komma i brunbrända toner. Satsa på en oversize modell så att du får plats med en gosig tröja under.

Pennkjolen 

Den stilsäkra kjolen passar lika bra på kontoret som på festen och matchas lika bra med en vit enkel skjorta som en finare blus eller värmande polo.

Basker 

Är det en huvudbonad du bör satsa på i vinter så är det den trendiga baskern. Inte nog med att den fixar den franska looken på ett kick så är den tidlös och supersnygg.

Sidenscarf

Modedetaljen pimpar outfiten på ett kick och kommer i oändligt med färger och mönster i vinter. Välj och vraka scarves att uppdatera din vintergarderob med.

Fuskpäls 

Fuskpälsen är ett måste för att hålla värmen i vintern och har en självklar plats i den franska vintergarderoben. Välj färg och modell efter efter tycke och smak – butiker och nätet myllrar av fina fuskpälsar.

Polo

Vit, svart, beige eller i färg väljer du själv. Polon är ett av vinterns hetaste plagg och passar till precis allt. Bär den under en kostym eller som den är till ett par höga kostymbyxor eller favoritjeansen.

Detaljer i färg 

Detaljer som “poppar” är de vi gillar allra bäst just nu. Knallröda handskar eller blå boots väljer du själv efter tycke och smak.

 

Inspirationsbild: REX Features 

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår