instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Så fuskar du till dig bästa solbrännan

Av: Metro Mode

När solen lyser med sin frånvaro är det inte mer än lägligt att hitta brännan någon annanstans. Därför har vi testat oss igenom den rådande brun-utan-sol marknaden och sållat fram de 6 bästa produkterna på skönhetshyllorna idag.

Sex bra saker att tänka på när du applicerar din brun utan sol:

1. Tänk på att inte raka benen innan du applicerar din brun-utan-sol. Detta gör nämligen att hårsäckarna öppnar upp sig vilket i sin tur kan leda till en ojämn och prickig färg.

2. Torra partier så som armbågar och knän drar lättare åt sig brun-utan-solen vilket kan skapa ett fläckigt resultat. Undvik detta genom att applicera Aloe Vera på de torra partierna innan.

3. Att skrubba kroppen innan är A och O. Speciellt om det kanske är tredje gången du applicerar din brun-utan-sol. Skrubben hjälper dig nämligen att ta bort gamla rester av färg samt smuts.

4. Applicera inte din brun utan sol i cirklar – utan i längder. Detta ger ett jämnare, finare och ett naturligare resultat.

5. Glöm inte att tvätta händerna efteråt! Ingen vill gå runt med bruna handflator frivilligt.

6. Om du råkar få en brun-utan-sol fläck tar du enklast bort den genom att addera babyolja på fläcken och skrubba tills den försvinner.



Foto. All Over Press

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår