instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Så stylar du den gråa rutiga byxan – inspireras av 3 trendiga jobboutfits!

Av:

Den gråa rutiga kostymbyxan är riktigt trendig i vår och så himla snygg! Nedan får du inspiration på hur du kan styla den på tre olika sätt – som passar perfekt till vardags och jobbet (men även minst lika bra till after worken!).

I den här artikeln förekommer annonslänkar till återförsäljare.

Modellbild: Nelly

Om du inte redan slagit till på ett par rutiga byxor i färgen grå så är det dags! Plagget är riktigt hett i vår och dessutom är den så bekväm att dra på sig till jobbet. Vissa dagar vill vi styla det rutiga mönstret med röda detaljer på tröja, skor och väska. Piffa upp stilen med ett par långa örhängen och en svag nyans av rosa på läpparna – sen är du redo att ta dig an jobbdagen! De gråa byxorna är dessutom hur fina som helst att matcha med en tröja i pastell-lila och ett rött skärp i midjan. Till denna outfit kör vi på ett par sköna sneakers, för vem vill inte passa på att bära streetskor när våren äntligen är här?

Vill du dressa upp kostymbyxan på jobbet kan du kombinera den med en kavaj i likadant mönster – bryt av med en vit eller svart t-shirt. Till denna stil går vi all in med guldiga detaljer och kör både på ring och halsband samt ett par klackar. Outfiten gör att vi efter jobbet är redo för en aw på en solig uteservering i vår. Inspireras av de tre olika stilarna nedan – eller klicka hem dina favoriter med en gång för en snygg, trendig och bekväm stil i vår!

 

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår