instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Så stylar du din vita T-shirt

Av: Metro Mode

Den vita t-shirten är ett av de där klassiska plaggen som vi inte kan leva utan. Vi guidar dig till hur du stylar detta älskade basplagg för olika tillfällen!

Foto: Instagram @ginemargrethe/@alexiiak

Ingen garderob är fullkomlig utan en vit t-shirt! Här är vår stilguide till detta exceptionellt användbara plagg.

Vit t-shirt: Så väljer du rätt modell

Det kan vara bra att ha ett antal olika vita t-shirts i garderoben: till sommaren är det skönt med en tunn variant som verkligen andas, medan en lite tjockare variant (tänk bomull av god kvalitet) är perfekt till vintern, i synnerhet som ett extra lager under stickade tröjor.

Gällande design rekommenderar vi att satsa på en modell med rund hals och en neutral, rak passform (tänk: boyfriend fit) för maxad mångsidighet.

Foto: Instagram @jen_wonders

Så stylar du en vit t-shirt

Som vi redan nämnt är en vit t-shirt perfekt att använda som ett extra lager under stickade tröjor och koftor under årets kallare månader. Tänk på att det inte gör något om t-shirten sticker fram lite under de tjockare plaggen!

Varför inte inspireras av Jeanette Madsen och kontrastera den avslappnade t-shirten med en finare kjol i en något snävare passform?

Foto: Instagram @_jeanettemadsen_

Den vita t-shirten passar fint ihop med andra klassiska basplagg! Kombinera den med dina favoritjeans för en vardagslook som du kommer vilja återkomma till om och om igen. Lyft outfiten med en kavaj och ett par loafers, eller håll det avslappnat med ett par snygga sneakers.

Ett annat hett tips är att bära din vita t-shirt under en kostym för en uppklädd men cool look.

Foto: Instagram @aimeesong

Lyft looken med accessoarer

För en mer intressant framtoning kan du styla t-shirten med sofistikerade skor och accessoarer. Som vi tidigare nämnt är ett par loafers ett utmärkt val. Även ballerinaskor, ett fint smycke eller ett bälte hjälper till att höja helhetsintrycket.

Nedan listar vi de bästa vita t-tröjorna i butik just nu!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår