instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Så skapar du magi med rosa och rött i din garderob

Av: Metro Mode

För några år sedan var kombinationen av rosa och rött otänkbar, men nu älskar vi på Metro Mode att förena dessa två färger i en och samma outfit. Här nedan hittar du våra favoriter i rosa och rött!

Foto: Instagram @august_xvi

Rött och rosa har traditionellt setts som en förbjuden kombination och betraktats som en modefälla. Men det senaste åren har dessa färger gradvis smält samman mer och mer. Nu är det fullt accepterat att kombinera dem i en enda outfit. Vi på Metro Mode älskar att leka med rosa och rött och går gärna all in på båda färgerna.

Om du fortfarande känner dig osäker på denna djärva kombination, oroa dig inte. Du kan alltid välja en outfit med endast rött eller endast rosa. Båda färgerna har svept över butikerna som en tsunami, och i stort sett alla modehus verkar ha en förkärlek för både rött och rosa den här säsongen. Var inte rädd för att bära dessa färger till vardags och experimentera med att blanda olika röda eller rosa plagg med varandra. Att leka med materialval och texturer kan också vara en utmärkt idé för att skapa spännande kontraster i din outfit. Det är dags att bryta med gamla regler och omfamna den färgglada, lekfulla världen av rött och rosa i din garderob.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår