instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Så stylas leopardtrenden – tipsen, plaggen och detaljerna som gör looken!

Av: Metro Mode

Djurmönster är hetare än någonsin där klassisk leopard ständigt är aktuellt! Vi guidar till hur man kan styla mönstret för olika tillfällen.

Foto: NA-KD

En klassiker som alltid är rätt och som är ständigt återkommande är leopard. Det här älskade mönstret funkar att bära oavsett säsong och för alla tillfällen, det hänger bara på plagget hur det stylas.

Tips!

– En leopardmönstrad kjol kombinerat med en vit T-shirt och sneakers är en perfekt snygg vårlook som inte känns för uppklädd.

– Vi gillar Gannis skjortklänning! En klänning i mönstret går att bära precis som den är men också med en tröja över så det blir som en kjol.

– Leopard för fest! Kombinera en blus med ett par svarta skinn– eller kostymbyxor så har du en bra look. En liten eye-liner på ögonlocket är inte fel till det här!

– För dig som endast vill ha en liten touch av leopard, satsa på jeans, kavaj och ett par pumps i mönstret. Det blir en fin detalj!

– Leopard från topp till tå! Kan vara klockrent på rätt person, det vill säga, du måste trivas i looken. Då kommer det här kunna bäras upp med bravur!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår