instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Silver är en av vinterns hetaste trender – plagg att haffa i butik

Av: Cassandra Brunstedt

En av hösten och vinterns klarast lysande trender är helt klart silver. Silverjackan känner vi igen från det gamla goda 90-talet och nu kompletterar vi IT-plagget med byxor, kjol, väska, skor och plånbok i färgen.

Att ha modet och bära silvertrenden från topp till tå skulle definitivt göra att du sticker ut från mängden. Vill du testa så kör på! Vi på Metro Mode är övertygade om att livet blir så mycket roligare om vi vågar mer. Mode ska vara lustfyllt och inte komma med snäva ramar och tråkiga oskrivna regler.

Vill du komplettera en rätt så nertonad look med något plagg i silver så rekommenderar vi att du satsar dina slantar på ett par skor, väska eller en plånbok.

Det trendigaste plagget av dem alla är helt klart silverjackan och den kan du både använda till fest och vardag. Klä upp och ner jackan med hjälp av dina övriga plagg och viktigast av allt – rocka jackan du valt att investera i!

Att gilla sin stil och utstråla att man trivs i det man har valt att sätta på sig är nämligen bästa accessoaren för en säker stil. Syns nämligen på långa vägar. Testa så får du se. På metromode.se hittar du silverplagg i butik just nu. Vilket plagg blir din nya favorit?

Foto: Unsplash 

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår