instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Simone Rocha x H&M – här är kollektionen!

Av: Metro Mode

Snart är det lanseringsdags för H&M:s senaste designsamarbete, närmare bestämt med Simone Rocha. Och nu får vi äntligen se de första lookbook-bilderna på kollektionen – du ser dem nedan!

Vi har tidigare skrivit om nyheten att det är designern Simone Rocha som designar H&M:s nästa samarbetskollektion. Nu berättar hon mer om vad hon hoppas att kollektionen ska innebära:

– Jag hoppas att plaggen och accessoarerna i den här kollektionen kommer att bäras och tas hand om under flera år framöver. De har alla genomsyrats av idéer och inspirationer som har fomat mig och mitt varumärke under de senaste tio åren, och jag ser så mycket fram emot att se dem bäras på stan och tolkade och stylade på nya sätt.

Simone Rocha x H&M beskrivs som en sammansmältning av ett decennium av design och som en korsbefruktning av Simone Rochas passioner – något som bland annat innebär en hyllning av Irland, Honkong, texturer, former, historia, familj, intimitet och glädje.

Nytt för i år är att det kommer att finnas plagg som är exklusiva för vissa länder. H&M skriver att själen hos några av världens främsta modestäder kommer att tolkas och förevigas i unika designs som beskrivs som “City Edition”-plagg. Städerna som tolkas är Shanghai, London, New York, Paris och Tokyo och plaggen kommer bara att finnas tillgängliga i respektive land som staden finns i, alltså Kina, Storbritannien, USA, Frankrike och Japan.

Kollektionen släpps 11 mars klockan 09.00 på H&M:s hemsida – spana in damplaggen i kollektionen här nedanför redan nu!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår