instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Skor och accessoarer vi gärna bär hösten 2023

Av: Metro Mode

Ge din garderob en trendig uppdatering med säsongens hetaste skor och accessoarer! Vi listar våra favoriter för en moderiktig höst.

Foto: Instagram @marine_diet

Hösten är här och säkerligen är vi inte de enda som längtat efter att prova nya sätt att styla vår höstgarderob på! Vi har samlat 30 skor och accessoarer som lyfter säsongens alla looks – givetvis med en stor portion inspiration från de stora modehusen.

Smycken som gör intryck

Smycken gör ofta hela skillnaden för hur genomtänkt en look ser ut. Om modehus som Dior och Gucci får välja kommer vi alla låta stora guldsmycken och smycken med pärlor fullända våra outfits våren 2024, men varför inte tjuvstarta redan nu? Låt ett intressant smycke bli blickfånget i en i övrigt sparsmakad outfit för bäst effekt!

Foto: Instagram @diorbeauty

Bälten

Om det är någon accessoar som vi inte kan vara utan denna vinter så är det bältet. Som Emma Stones look nedan bevisar är detta detaljen som (bokstavligen) knyter ihop en outfit!

Satsa på en stilren modell i klassiskt svart eller brunt som fungerar ihop med det mesta, och var inte rädd att bära bältet utanpå tunnare jackor för en chic framtoning.

Foto: Instagram @louisvuitton

Diadem

Vid det här laget är det ett välkänt faktum att diademet har gjort en storstilad comeback i år! Från Jennifer Lawrence till Bella Hadid – denna accessoar har synts på otaliga A-kändisar under årets gång.

Vi har sannolikt Quiet luxury-trenden att tacka för diademets popularitet, och inte oss emot: detta är det perfekta komplementet till en look som saknar det där lilla extra. Håll gärna resten av din outfit enhetlig för att inte ta för mycket fokus från denna trendiga detalj.

Foto: Instagram @nikki_makeup

Spana in höstens hetaste skor och accessoarer nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår