instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

5 skomodeller värda att investera i till våren

Av: Metro Mode

Vissa skor är mer användbara och tidlösa än andra. Genom att ha en stabil bas i din skogarderob är du säker inför alla möjliga situationer. Nedan listar vi fem olika skomodeller som är en smart investering för dina framtida outfits!

Foto: instagram @hannaschonberg

Garderoben mår bra av att ha några trygga kort i form av ballerinaskor som kan stylas på oändligt många sätt, sköna och snygga sneakers och enkla klackar som funkar till fest. Ett par statement-klackar livar helt klart upp och sandalerna är sommarens snyggaste räddning! Spana in våra favoriter nedan!

Ballerinaskor

Ett par tidlösa ballerinaskor kan du styla på oändligt många sätt och vis. Exempelvis till en kostym, ett par jeans eller en långklänning.

Coola sneakers

Ett par skor som är sköna, snygga och trendiga! Sneakers passar lika perfekt till vardags som till kontoret.

Enkla klackar

Ett par simpla klackar passar perfekt när du vill känna dig vardags-uppklädd, och kan piffa upp vilken look som helst. Här kan du kan välja mellan oändliga stilar och klackhöjder.

Statement-klackar

Addera det där extra till din look med ett par statement-klackar! Dessa klackar får din outfit att gå från vardag till fest på nolltid.

Sandaler

Ett par snygga sandaler passar lika bra på stranden som på stan. Styla skorna med ett par jeans eller kostymbyxor för en klassisk och cool look!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår