instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Idag släpps H&M Conscious Exclusive – se hela kollektionen här!

Av: Metro Mode

För ett decennium sedan lanserade H&M sitt koncept Concious Collection, som även kompletteras med en mer exklusiv kollektion: Conscious Exclusive. Vad båda har gemensamt är att de är skapade av avfall, och den 1:a december släpper H&M Conscious Exclusive online – se hela kollektionen nedan!

Foto: H&M

I kollektionen för H&M Conscious Exclusive A/W20  ser vi mycket inspiration från naturen; många av de lyxiga plaggen är blommönstrade eller bär textildekorationer i form av blommor, och allt från gräshoppor till flugor pryder smyckena.

Många av just accessoarerna är dessutom multifunktionella: vad sägs om ett par örhängen som kan bli ett halsband eller armband, eller örhängen som du kan ta av och sätta fast hängen på för en varierad look? Vi älskar de smarta skorna som kan bäras som såväl ankelboots som slip-in-sandaler – perfekt för weekend-packningen när vi så småningom kommer att få möjlighet att resa igen!

Spana in hela kollektionen nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår