instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Sno stilen av Sveriges (och vår) favoritstylist – Sara Biderman

Av: Cassandra Brunstedt

Det finns få kvinnor som inspirerar oss på Metro Mode så mycket som Sara Biderman när det kommer till mode och stil. Vi älskar hur hon sätter samman sina outfits och snor här därför stilen av två av hennes stilsäkra vinterlooks.

Saras vardagslook vi valt att kopiera passar både till vardag och fest beroende på vilka skor och vilken makeup man väljer att matcha till plaggen. Vi gillar hennes outfit helt i trendfärgen beige och tackar inte nej till kvalitetsplagg i ull och kaschmir. Nu har kedjorna även börjat sälja plagg i dessa material till bra pris och de godbitarna håller säsong efter säsong – och behöver inte någon som helst trend för att var ahelt rätt.

I skidbacken har vi länge varit inne på färgklickar på våra skidkläder men vill nu åt en mer naturnära och enkel look. Vi är helt inne på toner av brunt och grått och satsar på ett par enkla men stilsäkra täckbyxor i svart.  Kom ihåg att satsa på funktionsplagg som håller vatten och vind på säkert avstånd. Att frysa gillar ingen!

Vill du sno fler looks från en av Sveriges största stylistnamn så ta en titt på Saras Instagram där du kan räkna med att bli översköljd av modeinspiration – som räcker hela vägen fram till våren instagram.com/sarabiderman.

Foto: Instagram/SaraBiderman

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår