instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Blazern – höstens oslagbara stilpartner

Av: Metro Mode

Blazern är utan tvekan ett av våra mest användbara plagg i garderoben under höstmånaderna. Vi kan bära den till allt från jeans och klänningar till en komplett kostym, och den fungerar även utmärkt som en jacka mellan säsongerna. Om det är något plagg du verkligen bör investera i inför hösten, är det definitivt blazern.

Foto: Instagram @elsahosk

Här är några tips om hur du bäst bär din blazer under hösten 2023:

1. Lager på lager:

Hösten kan ha skiftande väder, så det är bra att ha ett lagersystem med plagg. Börja med att bära din blazer över en enkel t-shirt eller en tunn stickad tröja. Om temperaturen sjunker kan du alltid lägga till fler lager, som en scarf eller en tunn kashmirtröja under blazern.

2. Mixa och matcha:

Blazern är ett mångsidigt plagg som fungerar bra med olika stilar. Prova att para ihop din blazer med jeans och sneakers för en avslappnad look eller matcha den med en kjol och stövlar för en mer formell outfit. Blazern kan också fungera som en höstjacka.

3. Färger och mönster:

Hösten är en tid för rika färger och intressanta mönster. Du kan välja en blazer i en djup höstfärg som burgundy, mörkgrön eller terrakotta. Du kan också våga dig på mönstrade blazers, som rutor eller tweed, för att ge din look extra karaktär.

4. Säsongens material:

Tänk på materialval när du väljer din höstblazer. Ull och tweed är utmärkta alternativ som ger både värme och stil. För en mer avslappnad look kan du välja en blazer i bomull eller manchester.

Hur bär du din blazer? Hitta våra favoriter nedan.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår