instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Så stylar du bomberjackan

Av: Metro Mode

Bomberjackan är årets måste ha-plagg – fråga bara kändisar som Rihanna och Hailey Bieber. Så här stylar du den trendiga jackan!

Foto: Instagram @hannahlewisstylist/@nicolerussel

Bomberjackan är ett av få plagg som aldrig går ur tiden. Den kan försvinna från rampljuset då och då, men det krävs vanligtvis bara en designer eller varumärke för att återuppta gnistan och blåsa nytt liv i ytterplagget! Med sitt militära ursprung är bomberjackan synonym med praktisk och mångsidighet. Den är enkel att styla och passar perfekt nu när sommar går mot höst!

När både Hailey Bieber och Rihanna sågs i bomberjackor under samma vecka i januari bekräftade de dess status som årets trendigaste ytterplagg.

Nedan delar vi med oss av tre idéer för att styla den.

Så stylar du bomberjackan

1. Med en färgglad kjol

Låt dig inspireras av Pradas vårvisningar och kombinera bomberjackan med en kjol i en snygg färg, à la Fanny Ekstrand.

Foto: Instagram @fannyekstrand

2. Med keps

Kepsen och bomberjackan har gemensamt att de aldrig är ute, men samtidigt är extra trendiga just nu. Med andra ord är de en given kombination denna säsong!

Foto: Instagram @pernilleteisbaek

3. Med en minikjol

Skapa en fräsch look med en trendig minikjol vars silhuett kontrasterar mot jackans på ett snyggt sätt. Varför inte prova att matcha jacka och kjol, som Alyssa Coscarelli? 

Foto: Instagram @alyssainthecity

Spana in säsongens snyggaste bomberjackor här nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår