instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Snygga skinnjackor vi vill bära i höst – Tidlösa och (alltid!) lika trendiga

Av: Metro Mode

Om det är något plagg som är tidlöst och värt sin investering så är det den svarta skinnjackan. Den är lika trendig för varje säsong och passar perfekt att slänga över axlarna nu när vindarna blir något kallare. Nedan listar vi våra 18 jackor, hittar du en favorit?

Foto: Instagram @anoukyve/@haileybieber

Är det dags att införskaffa en stilren skinnjacka? Den är ett tidlöst plagg som återkommer varje säsong, och är även hösten 2023 ett självklart it-plagg att bära. Den går att matcha till precis allt – bär den över maxiklänningen eller till en klassisk outfit med jeans och T-shirt. För att underlätta ditt letande listar vi nedan våra 18 favoriter just nu i olika prisklasser.

Så tar du hand om din skinnjacka

En skinnjacka kan hålla hur länge som helst – och till och med bli snyggare med tiden – så länge du tar hand om den på rätt sätt. Här är tre tips för att ta hand om din skinnjacka:

1. Jackans material håller du i toppskick genom att då och då smörja in den med produkter som är särskilt framtagna för att vårda läder.

2. Bibehåll jackans form genom att alltid hänga upp den på en bred galge.

3. Torka med jämna mellanrum av jackan med en mjuk, lätt fuktad trasa.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår