instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Sommarens snyggaste accessoarer

Av: Metro Mode

 

Komplettera sommargarderoben med det där lilla extra som sätter semesterstilen; solhattar, lätta sandaler, smycken och en väska som fungerar för både stranden och shoppingrundan.

Foto: Instagram @negin_mirsalehi

Det är detaljerna som gör det. Liva upp sommargarderoben med nya accessoarer som finputsar din semesterlook. Våga ta ut svängarna i sommar, spara inte på krutet för det är trots allt accessoarerna som fulländar din look.

 

Slokhatten är hetare än någonsin i sommar. Den är lika snygg som den fyller sin funktion. Den slokande och dramatiska klassikern ingår som oersättlig accessoar i sommarens trendiga 1970-talstrend, men är även en osviklig följeslagare och solskyddare på sommarstranden. Investera i en klassisk modell, som fungerar säsong efter säsong. Den perfekta vapendragaren för dåliga hårdagar.

 

Lägg undan den svarta vinterväskan och uppdatera din sommarlook med en härlig sommarväska. Satsa på en klassisk semesterfavorit i strå stor nog att rymma badkläder och pocketbok, eller den lilla skinnväskan, liten nog att ha med sig på festen.

 

Kolla in favoriterna nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår