instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Sommarens snyggaste badkläder – drömköp för stranden!

Av: Metro Mode

Det är snart dags för sol och bad. Då största delen av semestern tillbringas i badkläder gäller det att välja rätt modell för just din kropp. Metro Mode listar sommaren hetaste badmode.

Foto: Instagram @hannaschonberg

Hur många trender det än må finnas så är den traditionella bikinin alltid ett säkert kort. Vare sig det är trekantsvarianten eller bandeu så vet vi att bikinin fungerar säsong efter säsong. Matcha din brunbrända kropp med en glad färg eller ett härligt print och addera en stor stråhatt så är du redo för beachen.

Badtrenden som fullkomligt exploderat den här säsongen tar oss tillbaka till tidigt 90-tal. Den här sommaren ska trosorna gärna vara breda och gå hela vägen upp till naveln. Matcha din bikini med ett par snygga brillor och badtofflor för en fulländad look, så blir din beachlook allt annat än trist.

Föredrar du hellre vattensporter eller beachvolley framför lata dagar under palmen? Då ska du naturligtvis satsa på en baddräkt. Sportiga toppar och baddräkter är en stark kandidat när det kommer till sommarens badmode och väldigt praktisk för den som gillar att vara aktiv på sin semester.

Läs även:

Stråväskan är sommarens trendigaste accessoar – här hittar du våra favoriter!

Trendigaste solskyddet – the bucket hat är här för att stanna.

Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår