instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Denim och vitt – så fixar du en tidlös sommargarderob

Av: Metro Mode

Vi drömmer om en klassisk och hållbar sommargarderob – som aldrig går ur tiden. Investera i några basplagg som du sedan kan matcha med säsongens trender. Spana in våra favoriter som fixar den tidlösa garderoben!

Foto: By Malina

Stilren baddräkt

Investera i en baddräkt som går att bära under dina somriga outfits eller på stranden med en härlig solhatt.

Vit t-shirt

En vit t-shirt passar verkligen till allt och är ett måste i den tidlösa sommargarderoben. Klä upp den med en blazer och klackar, eller bär till jeans och sneakers.

Perfekt jeanskjol

Jeanskjolen funkar lika bra att bära varma semesterdagar som en dag till jobbet. Klä upp den med en sjal, eller bär en romantisk topp till sommarens after work.

Solglasögon

Solglasögon lyfter vilken outfit som helst! En självklarhet i sommargardroben!

Svart bikini

Den svarta bikinin är ett måste i sommargarderoben. Den passar att bära under alla somriga klänningar. Den höga midjan är tidlös och är väldigt smickrande.

Jeansjacka

När det blir lite svalare är det perfekt att ha en stilren jacka att dra på. Oavsett vad du har på dig så kommer den jeansjackan passa till din outfit.

Vita sneakers

Vi kan helt enkelt inte få nog av vita sneakers. Oavsett om du bär dem till jobbet eller sommarens festligheter så är de lika heta. Och nej, du kan aldrig ha för många.

Jeans

Är det några jeans du ska investera i så är det de klassiska blå jeansen. De passar i princip till allt i din garderob. Välj ett par som sitter som gjutna – så kommer du aldrig vilja ta av dem.

Läppglans

Läppglans är produkten vi alltid vill ha nära till hands i handväskan. Det piffar upp din look på ett kick.

Svart väska

En mellanstor väska som rymmer det mesta inför sommarens aktiviteter. Den har en tidlös design som vi aldrig kommer tröttna på.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår