instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Stickade tröjor – vi listar säsongens snyggaste modeller

Av: Metro Mode

Den stickade tröjan är ett av vintergarderobens absolut viktigaste plagg. Vi listar säsongens snyggaste modeller – och visar hur proffsen stylar detta nyckelplagg vintern 2023!

Foto: Instagram @lojsanwallin

Varesig du bär den med dina favoritjeans, över en skjorta, eller som ett extra lager över en klänning så går det knappast att ta sig igenom vintern utan en snygg stickad tröja. Vi har tagit en titt på hur modeskaparna stylar detta tidlösa plagg just nu!

Så bär du den stickade tröjan i vinter

Den stickade tröjan funkar ihop med det mesta, särskilt om du satsar på en mer klassisk modell. Med det sagt: i vinter kontrasterar vi gärna detta avslappnade plagg med en finare kjol och skor, à la Olivia Rodrigos look från Pradas höst- och vinterkollektion 2023.

Foto: Prada

En annan look från samma modehus som vi gärna återskapar är denna outfit där matchande tröja och byxor skapar en stilren helhet. Ett utmärkt exempel på hur man enkelt kammar hem extra stilpoäng genom att satsa på den monokroma looken.

Foto: Prada

Hur stylar du din stickade tröja i vinter? Spana in våra toppval nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår