instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Frossa i stickade tröjor i höst och vinter

Av: Metro Mode

Stickade tröjor utgör den ultimata höstklassikern, och nu är det rätt tidpunkt att omfamna deras komfort under höst- och vintermånaderna. Metro Mode har valt ut de allra bästa stickade plaggen för säsongen.

Foto: NA-KD

Denna säsong är det dags att omfamna den mysiga trenden med stickade plagg. Polokragen har alltid varit en höstfavorit, men i år är trenden starkare än någonsin.

När det kommer till färger är svart, grått, beige och vitt alltid tidlösa val som fungerar år efter år. Men för hösten 2023 är brunt och marinblå de mest framträdande trendfärgerna.

Sätt din personliga prägel genom oväntade kombinationer och materialval. Blanda det stickade med styvare material som skinn eller överraska med en grovstickad polotröja ihop med en transparent paljettkjol. Du kan också gå all in på den monokroma trenden och matcha stickade set från topp till tå. För en extra festlig touch kan du piffa upp din look med ett par klackar. Så låt hösten vara din modelekplats och utforska de många möjligheterna med stickat!

 Läs även:

30 stickade klänningar för alla tillfällen.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår