instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Stjärnglans under Oscarsgalan – 10 bäst klädda Hollywood-paren

Av:

Inatt var det dags för Oscarsgalan och i vanlig ordning fick vi se kändisarna ståla i magiska outfits på röda mattan. Vi har samlat de tio bäst klädda paren – spana in dem nedan!

Foto: TT/Nyhetsbyrån

Glitter och glamour – Oscarsgalan bjöd på eleganta looks som vi gärna vilar ögonen på. De svarta klänningarna, allt i från långa till korta, dominerade bland powerkvinnorna. Chrissy Teigen stack ut i mängden med en unik kreation och vi kan inget annat än att älska hennes klänning! Även Rosie Huntington-Whiteley strålade i en silvrig klänning och var magiskt vacker.

Sammanfattningsvis klädde sig herrarna i svart smoking och svart fluga – ett säkert kort som alltid går hem. Jennifer Lopez make Alex Rodriguez bar däremot en vit smoking som passade honom utmärkt. Någon som tog ut svängarna lite extra var Ashlee Simpsons make, skådespelaren Evan ross, som glittrade loss i sin smoking.

Vill du ta en titt på fler av våra favoriter? Spana in de tio bäst klädda stjärnparet i bildspelet nedan!

Läs också: Rosa drömmar och dramatiskt svart – de bäst klädda från Oscarsgalan 2019

Mer fest och fler fantastiska klänningar – bäst klädda under Oscarsgalans efterfest

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår