instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Stor guide! Vårens alla pasteller – och plaggen som fixar looken

Av: Metro Mode

Pastellerna är som bekant vårens absolut största färgtrend, och vi på Metro Mode har samlat de absolut snyggaste pastellplaggen i butik just nu. Här nedanför guidar vi dig säsongens hetaste nyanser, och tipsar dessutom om hur du kan styla dem på ett lite mer oväntat sätt.

Foto: Instagram @alexandralapp_ @sincerelyjules

Även den allra mest monokroma personligheten, vars garderob främst består av svarta plagg (kanske med några få vita eller beiga inslag), måste känna suget efter att addera några färgklickar i garderoben i vår. De hetaste nyanserna går i rosa, grönt, lila och blått – vilka nyanser vågar du dig på?

Annons

Läs också: Stor guide! Vårens alla trender och accessoarer 2020

19 ljusblå plagg och accessoarer vi bär i vår

 Är du också helt besatt i de ljusa färgerna som har tagit över butikerna i vår? Just blått har blivit utsett till årets färgtrend och passar utmärkt att bära både på jobbet och fritiden. >>Läs hela artikeln här.

18 ljusgröna plagg vi vill bära redan nu

Något vi kommer se en hel del av under våren är plagg i ljusgröna nyanser. >>Läs hela artikeln här.

25 favoriter i gammelrosa och puderrosa

Toner av puderrosa och gammelrosa ger en extra sofistikerad look, och allra mest effektfullt blir det om du kombinerar olika nyanser av rosa i samma outfit. >>Läs hela artikeln här.

18 plagg i pastelldrömmen lila

Vi har blivit helt besatta av de lila pastellplaggen som vi gärna klär oss i från topp till tå. >>Läs hela artikeln här.

20 plagg i drömmiga pastellnyanser

Välj en hel outfit i rosa, lila, gul eller blå – eller addera pastelliga detaljer till din look. >>Läs hela artikeln här.

Så stylar du årets trendfärger! 4 lyxiga kombinationer

Ge din garderob en enkel och fräsch uppdatering genom att kombinera nya, oväntade färger! >>Läs hela artikeln här.

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår