METRO MODE + Reebok

Stor weekendguide! Så håller du stilen hela resan med sköna (och snygga!) promenadskor

Har du en weekendresa bokad i höst, eller börjar du kanske bli sugen på en ny dos inspiration i höstlunken? Även om du bara är borta i några dagar är det lätt att packa alldeles för mycket, och just skor tar extra mycket dyrbar plats i det ofta begränsade bagageutrymmet. Men faktum är att du bara behöver ha med dig ett enda par skor på weekendresan – här nedan tipsar vi om hur du stylar dina stilrena promenadskor till alla tillfällen.

När vi reser är det naturligt att vilja se så mycket som möjligt av den nya platsen, inte minst om vi bara har några dagar på oss, och därför är det lätt att komma upp i ett högt antal steg per dag. Visst ska du alltid välja bra skor, men på resande fot är det därför extra viktigt att tänka på vad du har på fötterna. Och det räcker inte med att slänga ner de gamla löpardojorna i bagaget; du har väl inte missat att du inte ska promenera i dina löparskor?

Ever Road DMX 2.0 från Reebok är din bästa vän på weekendresan – med den stilrena och lättmatchade designen passar de till i stort sett allt samtidigt som de är sköna och stabila. Med de snygga promenadskorna behåller du komforten under hela resan och slipper missa sevärdheter och annat kul på grund av ömma fötter eller skavsår. För det finns väl inget tråkigare än att behöva säga nej till spännande upptåg för att man har ont i fötterna?

Här nedan guidar vi dig till looksen med Ever Road DMX 2.0 som passar perfekt för weekendresan, eller varför inte i vardagen hemma?

 

Avslappnat romantisk

Midikjolen står sig fortsatt stark i höst, och mest tongivande just nu är den plisserade varianten. Bryt av den finklädda känslan med en hoodie och de stilrena Ever Road DMX 2.0 som ger en sportig touch samtidigt som de smälter in bra med din outfit.

 

Sportigt chic

Vem säger att du behöver tumma på din egen stil för att välja skor som också är bra för din kropp och hållning? Den mångsidiga modellen Ever Road DMX 2.0 funkar till alla typer av plagg och låter dig sätta din egen prägel på outfiten – precis som det ska vara, med andra ord.

 

Höstfin

Vad passar bättre för långa promenader i en ny stad än sköna kläder som också skyddar dig mot vädrets nycker? Behåll stilen i en kaxig anorak, bekväma byxor och Reeboks Ever Road DMX 2.0 på fötterna – du hittar dem här.

Alla plagg och accessoarer är från Reebok.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!