instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Supermodellen Romee Strijd släpper exklusiv kollektion med NA-KD

Av: Metro Mode

Den internationella supermodellen och tidigare Victoria’s Secret ängeln Romee Strijd designar nu sin första kollektion för NA-KD. Den exklusiva kollektionen består av 62 delar inspirerade av hennes eget hektiska schema och imponerande karriär.

Foto: NA-KD

Romee Strijd är en av världens mest kända supermodeller. Nu går hon samman med NA-KD och designar sin allra första klädkollektion. Hon har tidigare samarbetat med varumärket men nu tar hon sitt första steg in i rollen som designer såväl som modell och musa.

Plagg som kan blandas och matchas

Kollektionen består av 62 delar, designad för att blandas och matchas utan ansträngning för alla tillfällen. Hon har inspirerats av New York, stadens gränslösa energi och hennes eget hektiska liv. Efter att ha tillbringat en karriär med att flyga över världen, arbetat för de främsta lyxdesignerna, har hon lärt sig hur man jonglerar fotograferingar, runwayshower och glamorösa fester, långa väntetider i flygplatslounger, sena kvällar på hotellrum och affärsmöten tidigt på morgonen.

I den exklusiva kollektionen har Romee designat sin drömkapselgarderob – en stor, sammanhållen linje som perfekt kapslar in hennes coola, avslappnade och eleganta stil. “Jag har alltid haft nöjet att vara på andra sidan av den kreativa processen, men jag är nu så exalterad över att designa min egen kollektion – precis som jag alltid har velat göra!”, säger Romee.

Spana in våra favoriter från kollektionen nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår