instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Trendiga loafers – 28 stilsäkra höstfavoriter

Av: Metro Mode

Den här säsongen investerar vi gärna i ett par snygga och trendiga loafers. Förutom att dessa ikoniska skor är underbart bekväma passar de perfekt till vardags då de går att kombinera med både jeans, byxor och kjol. Vi tipsar om 28 fina modeller!

Foto: Instagram @threadsstyling/@symphonyofsilk

Från den ursprungliga Gucci Horsebit Loafer till de mer moderna versionerna med chunky-sula från Prada – med sin klassiska charm och minimalistiska mångsidighet har loafers en given plats i vår höstgarderob.

Foto: Instagram @francescasaffari

Liksom med alla tidlösa skor är det en klok idé att investera i ett par lyxigare loafers: du kan lita på att “price per wear” kommer att sjunka stadigt under de många år du äger dem. Med det sagt finns det många utmärkta och mer prisvärda modeller hos kedjorna just nu. Välj gärna äkta läder, så åldras de graciöst tillsammans med dig!

Foto: Instagram @leasy_inparis

Att styla loafers kunde inte vara enklare. Satsa på plagg som återspeglar skornas ikoniska framtoning för en välbalanserad look – tänk kavajer, trenchcoats, skjortor, stilrena byxor och toppar. Även ett par jeans eller en svart kjol är hur snyggt som helst till.

Foto: Instagram @lefevrediary

För dig som är ute efter ett par mindre traditionella loafers finns det massor av trendiga alternativ på marknaden. Denna herrinspirerande skomodell kommer i många olika utföranden beroende på tycke och smak – spana in våra favoriter nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår