instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

UNIQLO & MARNI lanserar designsamarbete

Av: Metro Mode

Den globala japanska retailkedjan UNIQLO lanserar nu en kollektion som bygger på ett samarbete med det italienska modehuset MARNI. Den nya kollektionen är lekfull och färgstark och kännetecknas av smart design och teknisk expertis.

Foto: Uniqlo

UNIQLO:s filosofi handlar om att skapa enkla, högkvalitativa plagg med hög funktion och med öga för detaljer. Detta, tillsammans med MARNI:s inneboende kreativitet och livlighet, har resulterat i en ännu mer vågad och innovativ version av LifeWear.

Denna linje är byggd på ett mångsidigt tema som syftar till att lyfta glädjen i vardagen. “Jag har varit väldigt exalterad över det här samarbetet ända sedan starten. Under hela processen har vi alltid arbetat för att behålla UNIQLO:s etos och integriteten som ligger bakom varumärket, och samtidigt skapat vår tolkning av UNIQLO:s LifeWear utifrån ett par MARNI-glasögon. Jag hoppas verkligen bärarna mår bra, känner sig som sig själva, känner sig fria och har sin bästa sommar i denna kollektion”, säger Francesco Risso, Creative Director hos MARNI. Kollektionen lanseras den 19 maj.

Spana in den härliga kollektionen nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår